Trænger du
til en anden bil?

Har vi ikke netop din drømmebil på lager, har vi kontakterne til at skaffe den. Vi vejleder dig gennem hele forløbet ved fx. import, told og afgifter, regler mm. Så kom og fortæl os, hvordan din drømmebil skal se ud og vi går på jagt.

Når du handler bil hos Norddurs Bilcenter, kan du stole på at du får en driftsikker og stabilt kørende bil. Vi gennemgår altid alle biler i detaljer og sørger for syn og undervognsbehandling, så du roligt kan køre fremtiden i møde.

Skulle der opstå fejl eller mangler afhjælper vi naturligvis hurtigt og sikkert på vores eget værksted.

Vi er autoriseret SUVO – undervognscenter siden 2006. Vi har herved stor indsigt i det danske vejrs betydning for vedligeholdelse af bilparken. Og vi ved hvormeget korrekt undervognsbehandling betyder for levealder og gensalgspris for bilerne. Derfor leverer vi altid vores biler med komplet undervognsbehandling.

Salgsafdelingen har åben efter aftale. Kontakt Søren på 21 26 28 72

Finansier din nye bil
med Resurs Bank

Gennem vores samarbejdspartner Resurs Bank, kan du ansøge om finansiering til din nye bil.

Ansøg om finansiering her


Norddjurs Bilcenter anbefaler

Har du brug for en lille billig bil?

Så kan vi varmt anbefale Chevrolet Spark. Vi har gerne nogle stykker i udstillingen, i forskellige prisklasser alt efter årgang, udstyr, antal kørte km og stand. Vores erfaring er nemlig at det er en lille stabil og driftsikker bil. De er altid veludstyret med aircon, 4x el-ruder, CD/radio, sædevarme og ISOFIX. Airbaggen kan slås fra i passagersiden, så autostolen kan monteres på forsædet.

I bilens levetid skal der heller ikke tænkes på tandrem – bilen er udstyret med vedligeholdelsesfri taktkæde. Størrelsen på bilen gør den til den perfekte City bil.

Den er billig i grøn ejerafgift, med blot 330kr. halvårligt. Den kører langt på literen – er opgivet til 20km/ltr. Selvom den kun har en 1,2liters motor, har den 82HK og dermed en udmærket trækkraft til almindelig hverdags brug, også til motorvejskørsel.

Når en Chevrolet Spark først er kørt ud ad porten, ser vi den sjældent igen. Medmindre det er for at kigge forbi og få en kop kaffe.
Selvom Chevrolet officielt ikke kommer til Danmark længere, så kan vi garantere at vi altid kan skaffe reservedele.

Alt i alt er det en frisk lille øko bil. Her får man meget bil for pengene.
Har man brug for lidt mere bagagerumsplads, kan vi anbefale storebroderen Chevrolet Aveo.

Har du derimod brug for en rummelig familiebil?

Så kan vi varmt anbefale Renault Grand Scenic. En god rummelig 7 personers familiebil med meget udstyr. Altid med aircon, 4x el-ruder, CD/radio, sædevarme og ISOFIX. Airbaggen kan slås fra i passagersiden, så autostolen kan monteres på forsædet.

Nogle af modellerne har integreret navigation, som er nemme at opdatere.
Skal man ikke lige bruge 7 sæder, kan de 2 bagerste sæder lægges ned (de er nemme at lægge ned og rejse op igen) så har man et rummeligt bagagerum.

Den anden sæderække kan tages ud, og kan køres frem og tilbage individuelt, for bedst mulige sidekomfort.

“Min egen Renault Grand Scenic kører udelukkende korte ture og kører alligevel 20 km/l. Jeg har ikke oplevet problemer med partikelfilteret. Fylder jeg bagagerummet helt op og tager en tur på motorvejen, kører bilen stadig over 21 km/l.” – Søren Jensen