Automatgearkasse-skylning

Forøg levetiden på din automatgearkasse – forøg køreglæden!

Moderne automatgearkasser sikrer, at bilens motor altid opererer i det optimale omdrejningsområde. Kompleksiteten i gearkassen øges med antallet af gear. De nyeste automatgearkasser har op til 10 gear uden, at størrelsen på gearkassehuset er ændret. Det mindsker pladsen til olie – og øger slid.

Koblingsrester og metalpartikler, som samles i olien, kan skade automatgearkassens indre komponenter. På mange automatgearkasser vil et olieskift blot skifte mellem 60 – 70% af gearolien. Det betyder, at man blander den nye olie med det resterende gamle brugte olie. Det vil naturligvis ikke give den optimale effekt. Det er derfor ikke altid nok at skifte olien.

Med vores skyllemaskine kan vi lave et komplet gearolieskift ved at skylle automatgearkassen indvendigt. Derved skiftes 100% af gearolien.

Optimal olie mindsker nedslidning af automatgearkassen og eventuelle dyre følgeomkostninger.

Vores Gear Tronic er en moderne og intuitiv maskine til komplet olieservice og problemløsning på alle automatgearkasser og dobbeltkoblings-systemer. Tilkobling foretages på originalkoblinger, og intet beskadiges under forløbet.

Oplever du småproblemer med gearkassen? Hvis den hakker, kører besværligt i gearskiftet, eller hvis olien ikke er blevet skiftet regelmæssigt, er det en god ide med en skylning af automatgearkassen.

Vi anbefaler at få lavet en skylning, hver anden gang olien skiftes, hvis det normale olieskiftinterval overholdes.

Prisen afhænger af bilmodel og oliemængde. Typisk bruger vi omkring 10-15 liter olie til en skylning.

Ring og hør nærmere på 86488377 – vi giver gerne et uforpligtende tilbud.


Se også vores andre services